Kärleksfotografering i busväder

Alltså, det är inte alltid så enkelt….
Jag var ju på workshop i januari och här är det sista parets bilder.
Snön fullkomligt vräkte ner, ett stort grått lock låg över himlen.
Kameran ballade ur och jag hade fokus på det mesta utom paret.
Men, man lär sig alltid något – gör om gör rätt ;)
Det var trots allt en väldigt givande dag, och jag längtar sjukt
mycket till nästa workshop i maj – bröllopsfotografering!

2 Kommentarer to “Kärleksfotografering i busväder”

  1. Nilla skriver:

    Jag tycker du har lyckats väldigt bra med alla dina bilder från workshopen. Men är man perfektionist och har stora krav på sig själv så kanske det är svårt att vara riktigt nöjd. Jag tror i alla fall att det är så du är ;) annars så kan jag ju bara tala för mig själv hihi ;) Men jag tycker absolut att du ska vara nöjd med dina bilder. Och du ska veta att du är en stor inspirationskälla för mig i mitt fotograferande.
    Kram

  2. thinki.se skriver:

    Underbara bilder där <3

Leave a Reply