Tillbaka till verkligheten….

I morgon kör skolorna igång och vi kommer tillbaka till verkligheten. Slut på sena kvällar och oregelbundna mattider ;) Ida som börjar sista året på gymnasiet ska bara till skolan för att få sitt schema, sen går hon på fyra veckors praktik – i en hästaffär! Hur ska det sluta, hon som älskar att shoppa hästgrejer…. ;) Minna börjar i nian! Dax att plugga järnet och försöka komma på vad hon vill gå för gymnasium sen. Hon skulle passa som frisör, eller nåt annat inom smink/mode. Men vi får se, hon vet nog inte riktigt själv än. Ella börjar i femman, ny lärare och jag hoppas att det här läsåret blir bättre än det förra. Vi var inte nöjda med hennes gamla lärare om vi säger så…. Och lilla Melvin forsätter på dagis som vanligt, men det kommer en massa nya kompisar som börjar – kul!

Själv fortsätter jag mitt gamla jobb, vi får se hur länge det blir, jag är sugen på nåt nytt… Men det är inte lätt då jobb inte växer på träd precis, vi får se vad framtiden har att visa :) Kanske skulle man ta och plugga, men vad? Och skulle jag orka med det? Är ingen plugghäst precis…. Jag skulle ju kunna tänka mig att jobba med foto, reklam, webb osv. Hade ett jobb som annonsproducent på en tidning förr och det stortrivdes jag med, men neddragningar gjorde att jag fick sluta. Och tyvärr verkar de inte ha en tanke på att öka personalen, snarare tvärs om. Och reklambyråer finns det inte gott om heller. Och skulle det göra det så saknar jag ju ändå utbildning, så det får nog stanna vid mina drömmar… Allra, allra helst skulle jag vilja ha en egen butik! MIN butik med mina intressen, en butik med tillbehör för häst, hund, katt och andra smådjur. Och så en fotostudio i butiken där man kan få fotografera sina djur :) Men då skulle jag behöva vinna på lotto först :D

 

En bild på sötaste Jazza :h:
Ska ta och jämna till frippan på henne lite, husse har varit framme med saxen ;)

Nu är det sovdax, i morgon kör allvaret gång igen!

Ha det bäst!

8 Kommentarer to “Tillbaka till verkligheten….”

 1. Christina skriver:

  Ha en skön vecka nu när vardagen kommer tillbaka :-)

 2. Helena skriver:

  brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera så ville bara säga Hej :)

 3. Helena skriver:

  tack kära du. vad är jazza för ras? så himla söt.

  Lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. Kram

 4. Maria skriver:

  Men om du skulle råka bli rik och öppnar butik så anställer du väl mig? Snälla? ;)

 5. millah skriver:

  Tack för hälsningen! Kikar in hos dig :)

 6. millah skriver:

  Jazza är en nerklippt Bichon havanais. Vår första avelstik som numera är pensionär och bor hos makens systerson :)
  Hon är på tillfälligt besök då husse är utomlands.

 7. millah skriver:

  Självklart!!! :D

Leave a Reply