Student!!! (tema 297)

Här är ett litet axplock bilder från Ida’s student :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det över! Och tre år kvar tills nästa gång då det är Minna’s tur ;)
MYCKET arbete, men superskoj! TACK alla som kom och umgicks med oss!

I morgon är en ny dag, och med den nytt arbete :D
Det går fort ibland, fick reda på detta för en vecka sen.
Jag börjar jobba på Granngården i morgon! Det ska bli superskoj!
Dock inte fast, men en bit på väg, jag får väl åka dit och göra mig oumbärlig ;)

Nu är det dock dax att hoppa i lopplådan så jag är pigg i morgon!
Ha det bäst!

 

 

 

 

5 Kommentarer to “Student!!! (tema 297)”

 1. Eva skriver:

  Vilka härliga bilder! Jag tyckte själv att vi fick bra bilder från utspringet trots folkhavet framför men det var ju verkligen inget mot dina bilder, fantastiska! Vi har ju fullt i plakat och björkar framför som jag försökt kamouflera :) Dina bilder förmedlar verkligen känslan från dagen. Jag och Emma ber om lov att spara ner dessa bilder hos oss. Är det ok? Emma använder dem möjligen på fb och sin blogg också om det är ok. Din stämpel är naturligtvis kvar.

  Lycka till på ditt nya jobb!

  Kram Eva

 2. Gabriella skriver:

  Väldigt fina bilder, syns att dagen var lyckad.

 3. Charlotta skriver:

  Fina fotominnen av en minnesvärd dag!

 4. thinki.se skriver:

  Superfina bilder! Så fin hon är! <3

 5. EvasSvammel skriver:

  Härliga bilder och en härlig känsla att ta studenten.
  Kommer ihåg min egen förväntan inför tanken att hela livet låg framför mig.

Leave a Reply