Kanderade syrénblommor

Uppe med tuppen idag, och har hunnit med att fixa kanderade syrénblommor :)
Ett riktigt pillgöra, men det blir nog bra när det är klart, tänkte ha dem på studenttårtan.

Tipset fick jag från CamillaK, ska även ta och testa syrénsocker :)



Kanderade syrénblommor

Doppa de små syrenblommorna i lätt uppvispad äggvita och
pudra dom därefter med vitt socker, dvs florsocker eller vaniljsocker.
Lägg blommorna på bakplåtspapper och låt dom torka och stelna i
några dagar innan du försiktigt lossar dom från pappret och lägger dom i en burk.
Fina att dekorera desserter med!
www.camillak.com

 

Nu ska vi ta och göra oss klara, sen iväg med Melvin till dagis.
Hem igen och en valpköpare kommer och hälsar på sin valp.
Sen har jag tänkt hinna byta gardiner, baka nån kaka och få i mig lunch
innan Melvin ska hämtas igen och vi åker till stan och kikar på mösspåtagningen.
Måste komma ihåg att handla uppfållningsband till Minnas klänning som vi ska
göra klar ikväll! Ska se om jag hittar nån klänning åt mig själv till studenten oxå,
vill ha nåt nytt och inte komma i nån gammal trasa ;)

 

 

2 Kommentarer to “Kanderade syrénblommor”

  1. Mia skriver:

    Mmm… Ser fint ut! Tack för tipset!!! Ska faktiskt prova…

  2. catja skriver:

    Var det inte jäkligt pilligt? Vackert på tårta.

Leave a Reply