Hinner inte med…

Usch, nu känns det som att jag är inne i en ”hinner inte” period…..
Har en massa som ska fixas, men kommit efter, och nu känns det som att jag inte kommer ikapp…
Det är inga stora grejer, men hemsidor som ska fixas (dags att säga upp dem nu…?), en utställningskatalog som väntar på att bli klar för tryck, bilder ska redigeras och levereras, papper ska fyllas i och skickas iväg, paket ska packas och postas, tandläkartid ska ändras, läkartid ska bokas, garderober måste rensas, höstkläder måste kollas över, likaså skor.  Fönster behöver tvättas, huset storstädas, gården städas, massor ska till tippen, huset ska målas, land rensas mm mm. Och så allt det vardagliga därtill. Jag avskyr att gå omkring med alla ”måsten” malandes i skallen, mår illa när jag tänker på allt som inte hinns, och orkas med (pga sjukdom). Det är så mkt jag vill, men när det blir för mkt så tar det lixom lite stopp. Vet inte var jag ska börja just nu, och det känns som man är och petar lite här och lite där.

Nu är iaf Melvin i säng, och jag ska sätta mig och redigera lite bebisbilder innan jag själv stupar i säng ;)

 

130902

Min stora kille – snart 5 år :h:

 

 

 

2 Kommentarer to “Hinner inte med…”

  1. ::Ulle:: skriver:

    Usch ja, känner igen vartenda ord du beskriver. Man får börja i ena änden på något sätt. Vi har sagt upp ett par aktiviteter till barnen den här hösten. Men det är ju bara en spott i havet av vad man har att göra. Kramar kan man i alla fall hinna med? KRAM!!

  2. thile skriver:

    Ååh, hvor tiden flyr ivei – snart 5 år <3

Leave a Reply