Happy Birthday To Me!

Ok, då har man hunnit med att fylla 40, och det känns precis som när jag var 39 ;)

Igår tjuvstartade vi med trevligt partaj med närmaste släkten för mig och Ida som fyllt 20.
Vi åt gott grillat och god dryck, smarriga tårtor och pajer, och mello på tv’n ute på altanen – en finfin kväll :)

Fina presenter fick jag/vi oxå!
Bla annat presentkort på Hasseludden Spa, övernattning tillsammans med Ida på Dala-Floda värdshus, pengar, örhängen, bubbel och blommor.

I morse uppvaktades jag med frukost på säng av familjen, och *ta-daaaa* jag fick ett nytt objektiv!
Och ett körsbärsträd så jag kan få fota vackra körsbärsblommor :)

Idag har varit en seg dag, trött efter veckan som varit och gårdagens partaj, så det har varit en soft födelsedag. Har varit så seg så jag knappt orkat lyfta kameran, men provknäppte några bilder i all hast iaf. Det har inte varit nåt toppenväder heller, å då är jag sällan på bra fotohumör ;)

 

130519a

 

130519b

 

130519c

 

Nu börjar strax 3:e perioden på hockeyn, och vi håller tummarna för guld!!!
Ha det bäst!

 

En kommentar to “Happy Birthday To Me!”

  1. Nilla skriver:

    Och guld blev det!!!! Grattis igen, till 40 år!!! Vilka fina presenter du fick. Nu får du fota med nya objektivet så jag får se hur det fungerar. Men det verkar vara ett ljusstarkt objektiv, blir spännande att se mer bilder. Kram

Leave a Reply