Blåtira del 2…

Melvins  snygga blåtira i pannan har börjat vandra nedåt…. Tror jag iaf…

 

 

 

Jag är förvånad att han blivit så blå om ögonen (ögonvrån) idag, i morse såg han inte alls ut sådär…
Går det så fort så det bara kommer över dagen? Och flera dagar senare?
Det var i onsdags han slog i pannan och fick bulan.
Är inte van med ungar som ramlar och slår sig titt som tätt, tjejerna har väl kanske varit lite lugnare ;)
Nån sjuksyrra eller liknande som läser här och vet?

 

Dagen har iaf gått i ett. Blev väckt av att mina kollegor som skulle jobba saknade nycklar…. Suck! Det är inte första gången det blir så här, bättre om alla som jobbar har en varsin nyckel. Jag började två timmar senare än dem och var inte riktigt redo att åka. Nu löste det sig då vår ”städgubbe” som bor i stan åkte dit och låste upp så jag slapp åka in tidigare. Åt frukost och fixade innan jag masade mig iväg. Maken och barnen som var lediga åkte till leklandet och jag till jobbet – avis? Nä int’ nå’ ;)

På jobbet var det hur körigt som helst! Massor med folk, typiskt shoppingväder idag, mkt akvariekunder då den säsongen är på g igen. Sen mängder av varor som vi inte hunnit få upp, kampanjen är inte uppskyltat och säkert massor med andra saker jag glömt. Får ta tag i det på måndag morgon. NU har jag helg iaf och ska bara slappa! Maken är på partaj då en kollega gått i pension. Ella har en kompis som sover över och de spelar buzz för fulla muggar – skoj! Melvin är trött och ska snart i säng. Kommer nog somna jag med…. :gäsp:

Ska ta och gå och gosa lite med våra extramissar vi har just nu. Barnens ena storkusin med sambo och son har åkt utomlands och deras innekatter bor uppe hos Ida. Tycker lite synd om dem, men de kan ju inte vara inne här med alla hundar och Mysan, då blir de väl livrädda ;) Det är två jättefina missar, en hona Tissla och en hane Lucifer. Tyvärr så måste de omplaceras när husse och matte kommer hem från semestern. Lillhusse har blivit allergisk. Så vet du någon som skulle vilja ta hand om två fyraåriga missar så hojta till. Ska ta lite bilder på dem nån dag, de är såå söta!

Sen har vi en extrahund oxå! Det är ungarnas andra storkusin som är med på samma resa. Han har ju vår gamla Jazza som nu är 10 år! Men fortfarande lika sprallig som hon alltid varit! Ska ta och fota henne oxå, fast hon ser ut som en nakenråtta när Macke varit framme med saxen ;)

Ha det gott, nu är det en lillplupp som vill gå och sova här!

 

2 Kommentarer to “Blåtira del 2…”

  1. Micke skriver:

    Det brukar vandra ner ja.. jag stötte ögonbrynet för nått år sedan och ja.. :)
    Sök på ”Beckers färgkarta” på sidan min om du vill så :p

  2. Junitjej skriver:

    Stackars liten!

Leave a Reply