123. Juni (113)

En liten blomma, i mitten av juni….

Fy vad tiden springer iväg! Redan mitten av juni!
Idag har vi haft sista skolavslutningen, så nu har alla tre tjejerna lov – skönt för dem! Jag skulle oxå vilja ha sommarlov! OCH höstlov, jullov, sportlov, påsklov, studiedagar, friluftsdagar mm…. Men den tiden är förbi för läääänge sen.

Men, jag jobbar en vecka till sen har jag semester. Ska iof jobba på tidningen och uppdatera webben under Peace & Love, men det ska bara bli skoj! Kul att göra nåt annat :) Och så ska vi ju såklart gå på festivalen oxå! Men sen efter det är vi lite lediga! Dock har vi inte planerat nån semestertripp än, måste ta tag i det! (Eller hur Fam.A.!!!)

Någon som har trevliga semestertips för småbarnsfamiljer?

 

 

3 Kommentarer to “123. Juni (113)”

 1. Erika skriver:

  Blir man lärare får man också ha sommarlov ;)
  Det finns en lgh i Kalmar som barnfamiljer får låna om de vill! :)
  Puss!

 2. camilla b skriver:

  Fin blomma, en av mina favvosar, Kungsängslijla eller? Båtluffning på Västkusten ska vara den nya grejen, rätt mysigt med/för barn, finns massviss med utflyktsmål, roliga ställen mm, kram!

 3. catja skriver:

  Fiska, bada, spela kubb, krocket eller andra spel, flyga drake, kajak, båt, laga mat ihop utomhus, tälta, hälsa på kompisar med barn i samma ålder, vattenland, är barnen mindre kan det vara jättespännande att vara på bondgård, gjuta betongprylar med hjälp av hinkar, rabarberblad, snickra fågelholk, badminton. Byta hus med en annan familj en vecka? Nere i skåne brukar det finnas en sida med ’gratis är gott’ dvs saker som inte kostar ngt men som lämpar sig för alla även familjer. Gratisteater där man gärna tar med en picknickkorg. Sök efter kalendarium i din kommun och se vad som erbjuds. Bibliotek och liknande har ibland kul saker för barn. Större barn vill kanske gå på en koncert eller ha tjejtid med mamma på stan. här har du iaf fått lite tips. ;)

  Ha en mysig sommar!

Leave a Reply