12. Avkoppling (33)

Tova vet vad avslappning är…

Idag har det varit en riktig slappardag.
Hela lilla familjen sov till framåt 9 – skönt!
Plockade och grejade lite här hemma på förmiddagen innan jag skjutsade Ella-Bella till en kompis, och där vankades kaffe :D Pratade lite strunt med mamman i familjen och klippte klorna på kaninen innan jag åkte vidare till stan och handlade lite. Hämtade hem Tova från fodervärdarna oxå, nu är det lite mer än en vecka kvar tills det är tänkt att valparna ska komma, hon är tjock och rund om magen! Och det sprattlar för fullt där inne :D Börjar bli riktigt valpsjuk nu…
Det är 3,5 år sen vi hade valpar, så det är på tiden! Vi håller tummarna att allt går vägen!

Nu ska jag ta och mysa lite med Melvin, Ella o maken är på simning.
Ha en fortsatt mysig söndagskväll!

4 Kommentarer to “12. Avkoppling (33)”

 1. Ida skriver:

  Svar: Oj, nu blev jag chockad! Haha, trodde inte att du skulle gilla det gröna men jag älskar det och det kliar i fingrarna till att klicka hem det, men sen ska jag ha shoppingförbud efter aubioserean! ;)

 2. Therese skriver:

  SÅ skönt det ser ut! :)

 3. Linda skriver:

  Vilken mysdag ni haft!
  Håller tummarna för att det går vägen med valparna! Minns förra gången :-(

  Jag har fått en utmaning hos mig… nu utmanar jag dig.

  kram kram

 4. MOMMO skriver:

  TÄNK om man kunde slappna av så där,
  vore sköönt.
  KRAMIS

Leave a Reply